035 628 89 66 info@qooder035.nl

 

Autospuiter / Voorbewerker en een leerling autospuiter / voorbewerker

  • 40 uur
  • Autospuiter (of bereid om deze opleiding te volgen)
  • Hilversum

De functie
Als autospuiter/voorbewerker ben je verantwoordelijk voor het herstellen van schades en het spuiten van auto’s. Je bewerkt een auto voor, zodat deze strak is om gespoten te worden. Je meet via een geavanceerd systeem de juiste kleur van het voertuig en spuit vervolgens de auto. Je verricht snel en vakkundig de juiste handelingen en past de technieken toe die hiervoor nodig zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de mengruimte en de bestellingen in de mengruimte.

Jouw profiel
Wij zoeken voor deze functie een zelfstandige, enthousiaste en gedreven medewerker.  Je hebt een afgeronde opleiding in de richting Schadeherstel of Autospuiter. Je hebt enkele jaren werkervaring als voorbewerker/autospuiter. Je bent een vakman die hoge kwaliteit levert en zelfstandig optimaal presteert. Je beschikt over goed technisch inzicht, je kwaliteitsbewust, bent flexibel en je hebt een positieve instelling.

Daarnaast zoeken wij een leerling autospuiter/voorbewerker. Iemand die middels een door ons geregelde opleiding het vak wil leren.

Ons aanbod
Een functie binnen een innovatief en dynamisch ketenbedrijf. We bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Carrosseriebedrijf en een functie voor 40 uur per week. De standplaats is Hilversum.

Hoe te solliciteren?
Solliciteer via onze website of mail je brief met CV naar administratie@qooder035.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Via telefoonnummer 035 – 5888899.
 

Wie zijn wij?
ACH (Autoschadecentrum Hilversum) is een schadeherstelbedrijf waarbij autoschade met veel zorg behandeld wordt. Als onderdeel van een grote landelijke keten (AAS), werken we met de nieuwste technieken en grote toewijding aan auto’s van alle merken. ACH heeft 8 merkerkenningen. In ons bedrijf werken professioneel opgeleide medewerkers die garant staan voor een kwalitatief hoogstaand schade herstel zorgen.

Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Goede service is bij ons dan ook een vanzelfsprekendheid.