035 628 89 66 info@qooder035.nl

NIEUW in Nederland: Private lease vanaf
€ 199,- per maand

Heeft u altijd al motor willen rijden, maar schrikt de investering je af? Of misschien weet u onvoldoende wat er bij het onderhoud van een motorscooter komt kijken? Dan hebben wij vanaf nu de ideale oplossing: een uniek private leaseconcept, waarmee u snel de weg op kunt.

Private lease is in veel sectoren niet meer weg te denken. Binnen de motor- en motorscooterbranche bestond het echter nog niet. Tot nu, want Justlease ontwikkelde voor Qooder een uniek private leaseconcept.

Wat houdt het in?

Voor een vast bedrag per maand (al vanaf 199,- euro) rijdt u 36 maanden zorgeloos een gloednieuwe Qooder. Onder meer onderhoud, reparaties, nieuwe banden, allriskverzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen voor 5.000 km per jaar. U betaalt alleen de brandstof nog. Oh ja, en eventuele boetes, maar dat heeft u zelf in de hand.

Snel en makkelijk

Heeft u al een glimlach op uw gezicht? U vraagt de leaseovereenkomsteenvoudig online aan. Qooder Centrum het Gooi levert de nieuwe motorscooter vervolgens rechtstreeks aan u uit.  Heeft uw motorscooter tijdens de leaseperiode onderhoud nodig? Dan wordt dat vakkundig uitgevoerd via Qooder Centrum het Gooi.

Over Qooder

Qooder is het nieuwste concept motorscooter en een innovatief Zwitsers kwaliteitsproduct. Qooder Centrum het Gooi verkoopt en onderhoud deze motoren sinds 2019. Met onze unieke haal- en brengservice staan wij altijd voor u klaar. De voordelen van Qooder op een rijtje:

  • Motorrijden met een autorijbewijs
  • Nooit meer last van files
  • Parkeervriendelijk
  • Ultieme deur-tot-deur oplossing
  • Stabiel motorrijden

Wilt u ook een Qooder private leasen?

Hebben we uw interesse gewekt voor ons private leaseconcept? Wees er dan snel bij,
want op = op! Klik voor meer informatie op de button of bel 035 628 89 66 

Adres

Zeverijnstraat 20
1216 GK Hilversum

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08.00 – 17.45
Zaterdag op afspraak

Neem contact met ons op