035 628 89 66 info@qooder035.nl

ACH

Autoschade Centrum Hilversum

Diensten

Bij Autoschade Centrum Hilversum helpen wij u graag met de volgende diensten.

Autoschadeherstel

Autoschadeherstel is onze core business. Wij repareren uw schade zodat u uw voertuig weer veilig kunt gebruiken. Onze monteurs zijn bevoegd om auto’s van alle merken te repareren en doen dit graag voor u. 

Ruitherstel

Dankzij vele innovaties in autoruiten is het vervangen van een autoruit een complexe reparatie geworden. Onze monteurs zijn ervoor opgeleid om deze reparatie uit te voeren met behulp van de nieuwste technieken.

Schadeherstel Camper

Voor het herstellen van schade aan zwaar vervoer zijn meer voorzieningen nodig dan voor autoschade herstel. Wij zijn in het bezit van een grote werkplaats, een grote spuitcabine en gekwalificeerd personeel. 

Over ACH

Autoschade Centrum Hilversum is al meer dan 30 jaar een begrip in het Gooi. Maar ACH is ook een modern bedrijf wat ernaar streeft schade aan uw auto, autoruit, motor of scooter en zwaar vervoer zo snel mogelijk te herstellen. Wij vinden het erg belangrijk dat u snel weer mobiel bent. Daarom bieden wij u een ruim aanbod aan leenauto’s en zorgen wij dat de schade aan uw eigen voertuig vakkundig hersteld wordt. Dit wordt uitgevoerd door een van onze professioneel opgeleide monteurs.
Wij hebben contracten met alle verzekeringsmaatschappijen waardoor ook dit onderdeel van schadeherstel snel en eenvoudig geregeld is.

ACH en u

ACH kan u, behalve vakkundig herstel, nog meer servicediensten bieden. Zo kunt op elk moment informatie krijgen over het proces van schadeherstel. U heeft inzage in de digitale afhandeling van uw dossier, en u kunt de digitale foto’s van de schade altijd opvragen. Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook bieden wij kosteloos vervangend vervoer aan, zodat u mobiel kunt blijven. Verder bieden wij een haal- en brengservice, waarbij uw voertuig kosteloos opgehaald en weer naar u teruggebracht wordt.
 
Nadat uw voertuig is behandeld bieden wij u een enquête met een terugkoppeling naar u, zodat wij onze service zo nodig kunnen verbeteren.
 
Verder werken wij onder het motto ‘afspraak is afspraak.’ Dit betekent dat wij onze afspraken nakomen, ook de afspraken over de ophaaldatum. 

Tevreden klanten

Jaar ervaring

professioneel opgeleide monteurs

Verzekeraars

Dit zijn de verzekeraars waar wij mee werken

Uw persoonlijk ondernemer in autoschade

Autoschadecentrum Hilversum

Bel ons gerust

035 588 8899

of